Ohtamış Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://ohtamisortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ohtamış Köyü Düz Mahalle ULUBEY/ORDU
VİZYON : Geçmişten gelen tarihi misyonun şuurunda, yaşanan hayatı ahlaki değerler çerçevesinde yorumlayabilen, problemlere insanlığın faydasını gözeterek kalıcı çözümler üretebilen bireyler yetiştiren; yaptığı sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel çalışmalarla çevresine ışık tutan örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : İnsana, düşünceye ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunarak; imanlı, güzel ahlaklı, kendine güvenen, güvenilir bilgiye ulaşma yollarını kullanarak öğrenmeyi öğrenen, yaşadığı çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriyle donanmış nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL ÖĞRETİM
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : SABAH 08:40 AKŞAM 15:00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFERLİ
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Ordu-Gölköy Sarp Dere yolu üzerinde bulunmaktadır. Kızılen köprüsünden sapılıp 3 km. içeridedir. Okulumuza Ordu il Merkezinden günlük Öğretmen servisi ile gidiş geliş yapılmaktadır.Ulaşım il merkezinden 45 dakika ilçe merkezinden 20 dakika sürmektedir.
Yerleşim Yeri : Kuzeyinde Akoluk Köyü, Güneyinde Aşağı Kızılen Köyü, Batısında Refahiye Köyü, Doğusunda Şekeroluk Köyü bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 40 km İLÇE MERKEZİNE 20 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :